Πύρασος: Ανανέωσε ο Μίλτος

Ο Γιάννης Μίλτος θα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πύρασο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε ότι έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς που την περασμένη σεζόν τον κράτησαν πίσω, λέγοντας πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Η σχετική ανακοίνωση: «Aπό τη διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνεται πως ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Μίλτος θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδος μας για την αγωνιστική σεζόν 2015-2016. Αγωνίζεται ως επιθετικός και θα ξεκινήσει την τρίτη του σεζόν στον Πύρασο».

Οι δηλώσεις του Μίλτου στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική για την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν ήταν καλή σε προσωπικό επίπεδο καθώς κάποιοι τραυματισμοί και επαγγελματικοί λόγοι με κράτησαν πίσω σε σχέση με αυτά που μπορώ και θέλω να προσφέρω. Φέτος όμως αρχίζουμε μια νέα προσπάθεια, είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω τον Πύρασο κι εύχομαι να είμαστε υγιείς ώστε να βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές στον Πύρασο, η τεχνική ηγεσία ξέρει πολύ καλά την ομάδα και την κατηγορία, η διοίκηση είναι δίπλα μας και έτσι, θα έλεγα ότι έχουμε όλα τα φόντα για να πετύχουμε τους στόχους μας χωρίς όμως να παραβλέπουμε τις δυσκολίες ενός απαιτητικού πρωταθλήματος όπως η Γ’ Εθνική».

Exit mobile version