Έβερτον: Ο Στόουνς δεν πωλείται

Με γραπτή δήλωση τα «ζαχαρωτά» ξεκαθάρισαν στους Λονδρέζους ότι ο 20χρονος αμυντικός θα παραμείνει στο «Γκούντισον Παρκ»!

Τελεσίγραφο με το οποίο ξεκαθαρίζει στην Τσέλσι ότι ο Τζον Στόουνς δεν είναι προς πώληση απέστειλε η Έβερτον, θέλοντας να διακόψει άμεσα κάθε προσπάθεια των Πρωταθλητών Αγγλίας να αποκτήσουν τον 20χρονο Άγγλο αμυντικό.

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Ζοζέ Μουρίνιο επιχειρεί με δηλώσεις του να προσελκύσει τον Στόουνς, γεγονός που έχει ενοχλήσει τον τεχνικό της Έβερτον Ρομπέρτο Μαρτίνες. Ο τελευταίος έδωσε το «πράσινο φως» στη διοίκηση των «ζαχαρωτών» να αποστείλει γραπτή δήλωση στην οποία ξεκαθαρίζεται ότι ο Στόουνς θα παραμείνει στο «Γκούντισον Παρκ» και από ότι φαίνεται το deal δεν θα προχωρήσει.

Πρόσφατα ο Μουρίνιο είχε δηλώσει πως «αν μια μέρα ο Ρομπέρτο Μαρτίνες ή ο πρόεδρος της Έβερτον μας πουν ότι ο παίκτης δεν πωλείται, τότε το… παιχνίδι τελειώνει» και αυτό φαίνεται πως έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής.

Πλέον η Τσέλσι θα στρέψει το ενδιαφέρον της σε άλλον αμυντικό, εκτός αν ο Στόουνς πιέσει την Έβερτον με στόχο να κάνει φέτος το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Πηγή: Onsports.gr

Exit mobile version