Το παλεύει ο Απόλλων Σμύρνης – Έστειλε εξώδικο στη Σούπερ Λιγκ

Στον Απόλλωνα Σμύρνης δεν το βάζουν εύκολα κάτω και είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσουν με κάθε νόμιμο τρόπο την άνοδό στα σαλόνια των μεγάλων.

Οι «κυανόλευκοι» απέστειλαν εξώδικο στη Σούπερ Λιγκ για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας, με την είδηση να επιβεβαιώνει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Δημήτρης Κοτταράς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συχνότητα του Sportfm:

Για το ότι η κλήρωση είχε ομάδες «Α» και «Β»: «Είναι πρωτάκουστο ότι έγινε η κλήρωση χωρίς επικύρωση. Από αυτή τη κλήρωση ο Απόλλωνας βγαίνει ενισχυμένος. Η ΕΕΑ από το 2012 δεν τιμωρεί, προτείνει. Με την πρώτη ανάγνωση της έκθεσης, λύθηκαν θέματα και απορίες, για αποβολή ή μη. Δηλαδή η Κέρκυρα θα χρειαστεί να απολογηθεί».

Για την Κέρκυρα: «Η Κέρκυρα θα δικαστεί και θα απολογηθεί στην Σούπερ Λιγκ. Αν αποβληθεί από τις επαγγελματικές κατηγορίες θα αγωνιστεί στην Γ’ και αν δεν αποβληθεί τελικά στην Football League».

Για το πώς αντιμετωπίζει ο Απόλλωνας την όλη υπόθεση: «Όλοι μας είμαστε δηλητηριασμένοι από αυτή την ατμόσφαιρα. Με βάση τους δικηγόρους που μιλάμε κάθε μέρα νομίζουμε πως η υπόθεση είναι ξεκάθαρη. Ο Απόλλωνας είναι ομάδα που παίρνει ό,τι αξίζει και τυπικότατη απέναντι σε όλες τις υποχρεώσεις. Εμείς κοιτάμε μόνο το σωστό».

Για τον λόγο που ο Απόλλων δεν «φωνάζει»: «Δεν φωνάζει ο ιδιοκτήτης μας. Δεν θέλει ο άνθρωπος που μας έχει σήμερα να φωνάζει. Έχουμε συγκεκριμένη πορεία και κυνηγάμε το δίκιο μας. Εμείς γνωρίζουμε αρκετό καιρό την υπόθεση της Κέρκυρας. Αν πέσουν και οι δύο ομάδες θα ανέβει ο Απόλλων και η Λάρισα».

Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν: «Επειδή γνωρίζαμε καιρό την διαδικασία, βγήκαμε τρίτοι στα Play Off ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Σκοπεύουμε να φτιάξουμε ομάδα που να μπορεί να αντεπεξέλθει και στις δύο κατηγορίες. Σε περίπτωση που ανέβουμε έχουμε ήδη μιλήσει με παίκτες, οι οποίοι, όπως καταλαβαίνετε, με τον καιρό χάνονται».

Για το μέχρι που έχει σκοπό η διοίκηση να φτάσει αυτή την υπόθεση: «Εμείς έχουμε κάνει ήδη κάποιες κινήσεις. Έχουμε στείλει εξώδικο στην Σούπερ Λιγκ για μη επικύρωση της βαθμολογίας ώστε να γίνει Δ.Σ και να επικυρωθεί η βαθμολογία. Είχαμε παραστεί στην υπόθεση της Λειβαδιάς με τη Βέροια με εκπροσώπηση από τον δικηγόρο μας. Θα φτάσουμε όπου χρειαστεί για το δίκιο μας».

Exit mobile version