Αγροτικός Αστέρας: Ενίσχυση με Γρηγοριάδη

Από σήμερα (21/7) ο Δημήτρης Γρηγοριάδης ανήκει και επίσημα στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα.

Τελειωμό δεν έχουν οι αφίξεις στον Εύοσμο… Αυτή τη φορά οι «σταχυοφόροι» ενέταξαν στο ρόστερ τους τον 19χρονο πορτιέρο, τον οποίον πιστεύουν πολύ οι άνθρωποι του Αστέρα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Γρηγοριάδη.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας (12/6/1996) – χθες συμμετείχε στην πρώτη προπόνηση για το 2015/2016 – ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη και στη συνέχεια έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εθνικό Σερρών. Ως βασικό στέλεχος της ομάδας U21 των Σερρών, την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων της Football League».

Μετά τις υπογραφές ο παίκτης δήλωσε τα εξής: «Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στον Αγροτικό Αστέρα, μία ιστορική ομάδα. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το σύλλογο, το οικογενειακό του κλίμα και την οργάνωση που τον διακρίνει. Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν ήδη από την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή που με έφεραν εδώ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι θα δουλέψω δίπλα σε καταξιωμένους τερματοφύλακες, όπως ο Στέργιος Γιακουμής και ο Παναγιώτης Βοσνιάδης και φυσικά υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου προπονητή τερματοφυλάκων, του κυρίου Γιάννη Θεοφάνους».

Exit mobile version