Μπούρμπος: «Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις»

Ο Βασίλης Μπούρμπος δεν είναι διατεθειμένος να πετάξει λευκή πετσέτα και όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε θα συνεχίσει το τιμόνι των «κιτρινόμαυρων».

Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας θέλησε να στείλε ένα ηχηρό μήνυμα στους φορείς της πόλης, λέγοντας πως αν δεν μπορούν να συνεισφέρουν με την δράση τους, τουλάχιστον να μην βάζουν επιπλέον εμπόδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου των Θεσσαλών:

«Έχοντας την τιμή αλλά και την μεγάλη ευθύνη να βρίσκομαι στη θέση του προέδρου της Αναγέννησης και μετά από ώριμη σκέψη και στάθμισμα των καταστάσεων, έχω την υποχρέωση να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για τα παρακάτω. Εδώ και ένα μήνα παρά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις που εκφράστηκαν και με προσωπική μου δήλωση στις 24 Ιουνίου, για εκδήλωση ενδιαφέροντος για στήριξη, συμμετοχή ή και ανάληψη εξολοκλήρου της διοίκησης της ομάδας μας, ύστερα από μια ακόμη πετυχημένη χρονιά, δυστυχώς, δεν είχα την παραμικρή ενόχληση. Ούτε από φορείς της περιοχής, ούτε από φυσικά πρόσωπα.

Εξαίρεση αποτελεί ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Τσιάκος που πολλές φορές σ’ αυτό το διάστημα επικοινώνησε μαζί μου για να εκφράσει το ενδιαφέρον του αλλά και την συμπαράστασή του για την συνέχεια. Κατά τα άλλα ουδείς ήλθε σε επαφή μαζί μου, για να εκφράσει το ενδιαφέρον του. Να σημειώσω εδώ ότι σ’ ολο αυτό το διάστημα με πρωτοβουλία μου ήλθα σε επαφή με διάφορους Καρδιτσιώτες, αλλά και πάλι δεν διαπιστώθηκε ενδιαφέρον από την πλευρά τους για συμμετοχή στο εγχείρημα.
Υπ’ αυτές τις συνθήκες και μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη κοινωνική και οικονομική συγκυρία που γίνεται ακόμη δυσκολότερη με δεδομένο τα πενιχρά έσοδα που θα είναι ακόμη χαμηλότερα φέτος από τις επιχορηγήσεις του ΟΠΑΠ, η εύκολη επιλογή για διοικήσεις όπως αυτή της Αναγέννησης που βασίστηκαν στην ηθική και στον ρεαλισμό, είναι η αποχώρηση.

Αυτό θα σήμανε όμως αυτομάτως την αναστολή της δραστηριότητας της ομάδας μας που τέσσερα χρόνια τώρα έχει γράψει ιστορία και έχει διαφημίσει το Νομό Καρδίτσας σε όλη την Ελλάδα. Προσωπικά θα επιλέξω τον δύσκολο δρόμο. Την παραμονή μου δηλαδή στη θέση του προέδρου της Αναγέννησης και του επικεφαλής και της νέας προσπάθειας. Η προσωπική μου στάση ζωής, αλλά κυρίως όλα όσα έχουν γίνει επι θητείας μου στην ομάδα, δεν μου επιτρέπουν να πετάξω λευκή πετσέτα και ν’ αφήσω το σύλλογο στην τύχη του.

Γνωστοποιώ, λοιπόν, στο φίλαθλο κόσμο, ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια και καλώ τους Αναγεννησιώτες να σταθούν δίπλα και στην επόμενη μέρα της ομάδας. Η οποία βεβαίως θα χτιστεί με ρεαλισμό και προσεκτικά βήματα. Έτσι ώστε η Αναγέννηση για άλλη μια χρονιά να διατηρήσει μια εξαιρετική εικόνα συνέπειας και σοβαρής λειτουργίας.

Ταυτόχρονα επισημαίνω πως οι πόρτες εξακολουθούν να είναι ανοιχτές για όποιον επιθυμεί να συμμετέχει ή και να αναλάβει εξολοκλήρου τα ηνία. Καλώ τέλος τους φορείς της περιοχής, (Δήμος Καρδίτσας κλπ) αν δεν μπορούν να συνεισφέρουν να διευκολύνουν τουλάχιστον με την δράση τους το εγχείρημα της Αναγέννησης και να μην βάζουν επιπλέον εμπόδια. Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει πληροφόρηση στον κόσμο για τις πρώτες κινήσεις που αφορούν στον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο».

Exit mobile version