Όγιος: Μένω στον Ηρακλή

«Δε πάω πουθενά» τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός, για τα δημοσιεύματα που τον έστελναν στην Ταγέρες. Τα αγωνιστικά νέα ενόψει Αναγέννησης Καρδίτσας.

Οπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύματα της Αργεντινής ήθελαν την Ταγέρες να ενδιαφέρεται για τον Γκιγιέρμο Ογιος, αφού βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, η απάντηση τεχνικού του Ηρακλή ήταν αφοπλιστική και διέλυσε όλα τα σενάρια που μπορεί να υπήρξαν. «Δεν πάω πουθενά. Είμαι προπονητής του Ηρακλή και εδώ θα παραμείνω. Ηρθα στην Ελλάδα με σκοπό να οδηγήσω τον Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ, δεν μπορώ να αφήσω το έργο μου στη μέση. Στην Ταγέρες αγωνίστηκα ως ποδοσφαιριστής. Εχω άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους της και κάπως έτσι προέκυψε το όνομά μου».
Στα αγωνιστικά, στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο «Γηραιός» θα κυνηγήσει το «4Χ4», μετά τις επιτυχίες με Κέρκυρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αιγινιακό, για να πλησιάσει ή και να πλασαριστεί στην τετράδα. Ο τεχνικός των κυανόλευκων δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γιάρολιμ και Λίμα, ενώ επανέρχονται οι Τάι και Μπουκουβάλας από τιμωρία και ο Σαββίδης από τραυματισμό.

Πηγή: Bluearena.gr

Exit mobile version