Πάει Βουλγαρία ο Αγροτικός Αστέρας

Πάει Βουλγαρία ο Αγροτικός Αστέρας

Το «χτίσιμο» του Αγροτικού Αστέρα για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν θα γίνει εκτός συνόρων.

Πιο συγκεκριμένα το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «σταχυοφόρων» θα πραγματοποιηθεί στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας από τις 3 έως τις 13 Αυγούστου.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία, στην πόλη Μπάνσκο. Από τις 3 ως τις 13 Αυγούστου, η ομάδα θα διαμένει στο βραβευμένο Grand Hotel Bansko και θα προπονείται στις σύγχρονες συνεργαζόμενες αθλητικές εγκαταστάσεις του. Η διοίκηση της Π.Α..Ε. Αγροτικός Αστέρας επέλεξε να πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας εκτός Ελλάδας, ώστε ο Παναγιώτης Διλμπέρης και οι συνεργάτες του να έχουν τις καλύτερες ιδανικές συνθήκες προπονήσεων και ταυτόχρονα να γνωριστούν καλύτερα οι νέοι ποδοσφαιριστές με τους παλαιότερους».

«Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Μπάνσκο έχει διπλό στόχο. Αφενός να είμαστε σε μία διαδικασία πιο συχνής, καθημερινής επαφής με τους παίκτες για να τους περάσουμε τόσο εντός όσο εκτός γηπέδου τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του τρόπου παιχνιδιού μας. Αφετέρου, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους και να γίνουν μία ομάδα, μία οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κατσαμπής στο επίσημο σάιτ της ομάδας.