ΟΦΗ: Τριπλό «χτύπημα»

Συνέχεια στο ντεμαράζ μεταγραφών έδωσε ο ΟΦΗ… ανακοινώνοντας την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τους Γιάννη Γκούμα, Αλέξανδρο Παπατζίκο και Βαγγέλη Νικολόπουλο. Οι δύο πρώτοι μάλιστα έχουν υπάρξει ξανά συμπαίκτες στον ΑΟ Χανιά τα περασμένη έτη, ενώ ο τελευταίος θεωρείται παίκτης «πολυεργαλείο» μιας και μπορεί να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές προσέθεσε στο δυναμικό του ο ΟΦΗ ανεβάζοντας στις 14 τις μεταγραφές που έχει κάνει, ενόψει της συμμετοχής του στην Γ Εθνική.

Την Πέμπτη (23/7) ήταν η σειρά των Γιάννη Γκούμα (27χρονος μέσος), Αλέξη Παπατζίκου (28χρονος κεντρικός αμυντικός) και Βαγγέλη Νικολόπουλου (24χρονος επιθετικός) να υπογράψουν στον ΟΦΗ και να ενταχθούν και επίσημα στην κρητική ομάδα. Οι Γιάννης Γκούμας και Αλέξης Παπατζίκος ήταν βασικά στελέχη του ΑΟ Χανιά τα τελευταία χρόνια και από τις βασικές επιλογές του προπονητή του ΟΦΗ, Μουράτ Σεροπιάν. Ενώ ο Βαγγέλης Νικολόπουλος, παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, και την τελευταία χρονιά στην Γ Εθνική (2ος όμιλος) έβαλε 14 γκολ (δεύτερος σκόρερ στον όμιλο) με τον Οπούντιο Μαρτίνου (πρόπερσι στην ίδια ομάδα έβαλε 41 γκολ στην Α’ ΕΠΣΦθοιώτιδας).

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ την προσεχή Δευτέρα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο (6.30μμ)».

Exit mobile version