Εθνικός Πειραιά: Νέα δεδομένα για το θάνατο του Κατσούλη

Ανατροπή φέρνει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου στην υπόθεση του θανάτου του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη.

Λαμβάνοντας υπόψη την ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα, οι δικαστές αποφάσισαν να μετατρέψουν σε θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που βάρυνε τους πέντε προφυλακισμένους εμπλεκόμενους. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, στο πόρισμα του ιατροδικαστή δεν είναι σαφές εάν ο θάνατος τους 46χρονου επήλθε από τα χτυπήματα που δέχτηκε ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Οι πέντε κατηγορούμενοι που θα καθίσουν στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, αντιμετωπίζουν ακόμη τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος άλλων φιλάθλων, της βαριάς σωματικής βλάβης με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης του αδικήματος εντός αθλητικού χώρου, πράξη για την οποία παραπέμπεται να δικαστεί και ακόμη ένα άτομο. Ο Κώστας Κατσούλης έχασε τη μάχη με το θάνατο έπειτα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα όπου είχε μεταφερθεί, στιγματίζοντας ανεξίτηλα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να προσδιοριστεί η δίκη.

Πηγή: Espresso

Exit mobile version