Μένκα αντί Δαύκου στη Δόξα Δράμας

Αλλαγή στα δοκάρια για τους «Μαυραετούς» με τα Γιαννιτσά. Ντεμπούτο του νεαρού πορτιέρο, αντί του αρχηγού, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του.

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, η Δόξα Δράμας θα παραταχθεί χωρίς τον αρχηγό Κώστα Δαύκο στα δοκάρια, την Κυριακή εκτός έδρας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο 25χρονος γκολκίπερ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και αποκλείστηκε από την αποστολή, με το νεαρό Ορέστη Μένκα να φορά για πρώτη φορά φέτος γάντια βασικού στους «Μαυραετούς». Ο Δαύκος έχει πρόβλημα στο μηνίσκο και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί αν υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, μένοντας περίπου ένα μήνα εκτός δράσης, ή αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις με θεραπευτική αγωγή και γλιτώσει την επέμβαση.
Για τον αγώνα στα Γιαννιτσά, στον οποίο η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη θα κυνηγήσει το πρώτο διπλό και τη δεύτερη σερί νίκη (μετά το τρίποντο με τον Πιερικό), δεν υπολογίζονται ακόμα οι τραυματίες Περπερίδης και Αμανατίδης, ο Μιλένκοβιτς που θεωρείται ξένο σώμα, οι ανέτοιμοι Μουρατίδης και Χατζηλιάδης και οι στρατευμένοι Διαμαντόπουλος, Μπουτζίκος και Μπαλής. Στην 20μελή αποστολή μετέχουν οι Μένκα, Στεργιανός, Γελαδάρης, Θεοδωρέλης, Λιαπάκης, Ρούτσης, Βλασσόπουλος, Στόικος, Κάσσος, Κυριακίδης, Ετόφ (πιθανή ενδεκάδα), Χαραλαμπίδης, Μπέκα, Κίκοφ, Σιάμπος, Κανετίδης, Τουνγκελίδης, Περσίδης, Χιντασέλι και Μουδούρογλου.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version