Μαχητική ψυχή για πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το ματς με την Μπριζ που στράβωσε από την αρχή, παίζοντας με δέκα παίκτες, χάρη στη μαχητική ψυχή του και πάει στο Βέλγιο για να υπερασπιστεί το 2-1 της Λεωφόρου!

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις και ανατροπές, ο Παναθηναϊκός νίκησε στο “Απόστολος Νικολαΐδης” την Κλαμπ Μπριζ με 2-1, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ και απόκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς στο Βέλγιο την άλλη Τετάρτη (5/8).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπομπό στο 10΄, ο Μπεργκ έχασε πέναλτι στο 34΄ (απέκρουσε ο Μπρουζίς) αλλά ισοφάρισε στο 37΄ με κεφαλιά και ο Καρέλης, με νέο πέναλτι στο 66΄, διαμόρφωσε το τελικό σκορ, που βάζει σε θέση οδηγού το «τριφύλλι».

Να σημειωθεί πως από το 43ο λεπτό οι «πράσινοι» έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής (με απευθείας κόκκινη) του Σάντσεθ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ): Κοτσόλης, Βέμερ, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Πράνιτς, Κουτρουμπής, Ζέκα, Ατζαγκούν (46′ Τριανταφυλλόπουλος), Νίνης (46′ Λαγός), Μπεργκ, Καρέλης (74′ Λουντ).

ΜΠΡΙΖ (ΠΡΕΝΤ’ΟΜ): Μπρουζέζ, Ντε Φάου (80′ Ντιόν), Ντουάρτε, Μέχελε, Ντε Μποκ, Σίμονς, Φόρμερ, Βάνακεν, Βίκτορ Βάθκεθ (60′ Ισκιέρδο), Αμπντουλά Ντιαμπί, Μπομπό (71′ Ντε Σούτερ)

Exit mobile version