Το δεύτερο «μπαμ» κυνηγά ο Πανσερραϊκός

Μετά τον Σάκη Γκόγκα, που άρχισε προπονήσεις, ο Πανσερραϊκός κινείται για τη δεύτερη «ηχηρή» προσθήκη, είτε για μεσοεπιθετικό (όπως οι Ντα Κόστα-Τάντιτς), είτε για αμυντικό χαφ.

Προπονήσεις με τον Πανσερραϊκό έχει αρχίσει ο Σάκης Γκόγκας και ο έμπειρος επιθετικός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από 1 Ιανουαρίου, αυξάνοντας τις λύσεις για το τεχνικό τιμ. Οι ερυθρόλευκοι παράλληλα κινούνται για τη δεύτερη προσθήκη και στις Σέρρες αναζητούν μεσοεπιθετικό, με πρώτους στη λίστα τους Φελίπε Ντα Κόστα και Μπόζινταρ Τάντιτς, που όμως αφενός δεν είναι ελεύθεροι και αφετέρου έχουν «αλμυρά» κασέ. Επίσης, κίνηση ίσως γίνει και για μεσοαμυντικό, για να υπάρχουν περισσότερες επιλογές και συναγωνισμός, στην προσπάθεια ανόδου, τη στιγμή που προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάτι για ενδεχόμενες αποδεσμεύσεις.
Την Κυριακή ο Σάκης Αναστασιάδης αναμένεται να βρεθεί στο Λάκκωμα, για να «κατασκοπεύσει» τον επόμενο αντίπαλο του Πανσερραϊκού (την άλλη Κυριακή εκτός), τον Διγενή, με τον Αγροτικό Αστέρα για το Κύπελλο. Στη Χαλκιδική για τους Σερραίους θα λείψει ο τιμωρημένος Γκάγκας, ενώ επανέρχεται ο Κασμερίδης, ενώ την Τετάρτη θα δοθεί πιθανότατα φιλικό με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Exit mobile version