Ατρόμητος Αθηνών: «Γίνε παίκτρια του συλλόγου»

Ατρόμητος Αθηνών: «Γίνε παίκτρια του συλλόγου»

Η γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου με ανακοίνωσή της προσκαλεί κορίτσια από 8-17 ηλικίας για την στελέχωση των τμημάτων ακαδημίας του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας του Ατρομήτου:

Η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου προσκαλεί κορίτσια ηλικίας από 8-17 ετών να στελεχώσουν τα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου. Μετά από 3 χρόνια επίμονης προσπάθειας καμαρώνουμε τα επιτεύγματα, καθώς στην ακαδημία μας αντικατοπτρίζεται η άποψή μας για το άθλημα.

Η συστηματική και οργανωμένη προπονητική διαδικασία συνδυάζεται αρμονικά με την παιδαγωγική καθοδήγηση στοχεύοντας στη δημιουργία πρόσφορου εδάφους για να αναπτύξουν τα παιδιά το χαρακτήρα τους , στα πλαίσια του αθλητικού τρόπου ζωής , εκεί που ο υπολογιστής και η καφετέρια είναι ένα μέσο και όχι ο τρόπος.

Το ευ αγωνίζεσθαι , το φίλαθλο πνεύμα , η κοινωνικοποίηση , η συνεργασία , η σωστή σωματική ανάπτυξη , η πνευματική αντίληψη είναι στόχοι κάθε αθλήματος , εμείς όμως υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα εκείνων των κοριτσιών που το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που τις εκφράζει , και δικαιούνται να έχουν πρόσβαση σε αυτό όπως και σε κάθε άλλο. Επενδύουμε σε γνώσεις, εξοπλισμούς, ιδέες, όνειρα και στοχεύουμε να ετοιμάζουμε αθλήτριες υψηλού επιπέδου που θα στελεχώνουν την ομάδα μας έχοντας μπολιαστεί με την αγάπη για τη φανέλα.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη της ΑΤΡΟΜΗΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ

Υπεύθυνη: Μουζάκη Στέλλα

Τηλ. Επικοινωνίας: 6986569648