Σωτηρόπουλος: «Το καλύτερο για τη Δόξα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Νέας Μανωλάδας, Γιάννης Σωτηρόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε πως θα δώσει το καλύτερο για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Amaliada-News» ο Σωτηρόπουλος:

Για τους στόχους της Δόξας: «Απ’ ότι κατάλαβα και απ’ όσα έχουμε πει με τους ανθρώπους της ομάδας, στόχους είναι αρχικά η καλή παρουσία μας στο πρωτάθλημα και έπειτα βλέποντας και κάνοντας. Η διοίκηση μπορεί να σας πει τα περαιτέρω. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια καλή χρονιά. Έχουμε ένα καλό ρόστερ. Έχουν έρθει παίκτες στην ομάδα με προσωπικότητα και εμπειρία».

Για τη «μάχη» της ανόδου: «Σίγουρα είναι νωρίς να μιλήσουμε για το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο. Ωστόσο, υπάρχουν ονόματα που δείχνουν κάποια πράγματα από τις κινήσεις που γίνονται. Πιστεύω, η μία ομάδα θα είμαστε εμείς. Έπειτα, υπάρχει η Σπάρτη που απέκτησε προπονητή τον κ. Αντωνίου με τον οποίο έχω δουλέψει στον Πανηλειακό. Υπάρχει και η Καλαμάτα. Μόνο το όνομα και η φανέλα είναι κάτι. Πιστεύω να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα ομάδες από την Ηλεία, όπως είναι ο Πανηλειακός και ο ΠΑΟ Βάρδας: «Σίγουρα αν γίνει αυτό είναι ένα πλήγμα για το ηλειακό ποδόσφαιρο. Ο Πανηλειακός έχει μεγάλο όνομα. Έχω αγωνιστεί στην ομάδα του Πύργου και γνωρίζω πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να μην δούμε τον Πανηλειακό στη Γ’ Εθνική. Επίσης και η ομάδα της Βάρδας έχει ξεχωρίσει. Θα είναι άσχημο να μην δούμε τις ομάδες αυτές στο πρωτάθλημα».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα βοηθήσω όσο μπορώ με την εμπειρία μου. Οι άνθρωποι της Δόξας με πλησίασαν με άψογο τρόπο. Τους ευχαριστώ. Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είναι άνθρωποι σοβαροί. Τώρα αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Από κει και πέρα, ο κόσμος ξέρει ποιος είναι και τι μπορώ να δώσω. Όλα στο γήπεδο θα φανούν».

Για τον τεχνικό της ομάδας, κ. Τσίρκοβιτς: «Γνωρίζω πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Δυναμικός και εκρηκτικός χαρακτήρας. Θέλει πάντα να κερδίζει. Είχα μία κουβέντα με τον Σάκη Σωτηρόπουλο και μου μίλησε με τα καλύτερα. Όλα μαζί του πιστεύω θα δουλεύουν ρολόι. Αυτό είναι καλό για έναν ποδοσφαιριστή».

Για το αν υπήρξε πρόβλημα με τα capital controls στη χώρα μας με βάση τις κινήσεις που έγιναν: «Σίγουρα υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Άλλα συμβόλαια υπήρχαν πριν 2-3 χρόνια και άλλα σήμερα. Οι άνθρωποι της Δόξας προσπαθούν να δώσουν το καλύτερο που μπορούν. Οι ιθύνοντες της ομάδας που τους γνώρισα είναι εμπιστοσύνης. Ότι σου πουν, το κάνουν».

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα ξεκινά στις 6 Σεπτέμβρη και η κλήρωση θα γίνει στις 19 Αυγούστου.

Exit mobile version