Και επίσημα στη Γ’ Εθνική ο ΠΑΟ Κρουσσώνας

Οι ιθύνοντες του ‘ασπρόμαυρου’ συλλόγου πήραν την απόφαση να δώσουν τις μάχες που επιτάσσει η ιστορία του συλλόγου.

Εδώ και εννέα χρόνια έχει αδιάλειπτη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες της χώρας, αρχικά στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και τα τελευταία δύο έτη σε εκείνο της Γ’ Εθνικής. Πάντοτε πάλευε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και στο τέλος κατάφερνε, πολλές φορές ενάντια στα προγνωστικά, να αποφύγει τον υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα, αποκτώντας χρόνο με τον χρόνο τη δική του, περίοπτη θέση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της χώρας.

Την προσεχή σεζόν δεν γνωρίζουμε αν θα σημειώσει ανάλογες επιτυχίες, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟ Κρουσώνα θα δώσει τελικά τις μάχες του στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής! Οι άνθρωποι που έχουν επωμιστεί το ‘βάρος’ να οδηγήσουν την ομάδα του χωριού τους στην αυριανή μέρα, πήραν χθες το βράδυ κατά την κρίσιμη Γενική Συνέλευση την απόφαση να δηλώσουν συμμετοχή κανονικά στην εθνική ερασιτεχνική κατηγορία, στην οποία οι ‘κιτρινόμαυροι’ θα συμμετάσχουν για δέκατη συνεχόμενη σεζόν!

Ήδη, μάλιστα, έχουν σταλεί με κούριερ στα γραφεία της ΕΠΟ τα απαραίτητα έγγραφα για την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής, ενώ σήμερα (Τετάρτη) θα καταβληθεί και το σχετικό παράβολο. Την ίδια ώρα, έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για να δημιουργηθεί έστω και με καθυστέρηση το αγωνιστικό τμήμα, που θα ριχθεί στη μάχη χωρίς άγχος, ενόψει μίας ‘ανηφορικής’ χρονιάς.

Πηγή: pamebala

Exit mobile version