ΠΑΟ Κρουσσώνας: Στη Γ’ Εθνική με Ανωγειανάκη

Οι Κρητικοί πήραν την απόφαση να δηλώσουν συμμετοχή και ανακοίνωσαν την έναρξη της συνε

Έτοιμοι για Γ’ Εθνική είναι άπαντες στις τάξεις του ΠΑΟ Κρουσώνα. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (4/8) στα γραφεία του συλλόγου, τα μέλη της ομάδας πήραν την απόφαση να δηλώσουν συμμετοχή για την κατηγορία, καταθέτοντας τα απαραίτητα έγγραφα, αφού την Τετάρτη (5/8) άλλωστε λήγει και η προθεσμία.

Ωστόσο οι Κρητικοί δεν έμειναν εκεί, καθώς ανακοίνωσαν και την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Στέλιο Ανωγειανάκη, πρώην βοηθό του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία και να κατευθύνει τον ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα. Βοηθός του θα είναι ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Γιαλαμάς.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος την Τετάρτη ανέφερε:

«ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ – Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Μετά από συνάντηση που έγινε χτες βράδυ στα γραφεία του ΠΑΟ Κρουσώνα, αποφασίστηκε το σωματείο να συμμετέχει κανονικά στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων για την δήλωση συμμετοχής. Δημιουργήθηκε παράλληλα μια διοικούσα επιτροπή, με στόχο να τρέξει όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα και ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια στο νέο πρωτάθλημα ενώ γίνονται ζυμώσεις για μία ισχυρή διοίκηση που θα ανακοινωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Την διοικούσα επιτροπή αποτελούν οι: Κουτσογιαννάκης Αντώνης, Πυργιανάκης Μύρος, Βαλτζάκης Γεώργιος, Λεμονάκης Μανόλης, Πυργιανάκης Κώστας, Φασουλάκης Γρηγόρης, Γιανναδάκης Γεώργιος, Κόκκινος Γεώργιος, Κατσουλάκης Χαράλαμπος, Στειακάκης Δευκαλίων, Γωνιανάκης Διογένης, Μαμουλάκης Αντώνης, Βαμβουκάκης Μιχάλης, Βαρδαλαχάκης Μανόλης, Βεργετάκης Αντώνης, Πρικάκης Ιωάννης, Κριτσωτάκης Γεώργιος. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής απευθύνουν κάλεσμα σε όλες τις δυνάμεις του Κρουσώνα να στηρίξουν την καινούργια προσπάθεια, ώστε η τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει την ομάδα και να δημιουργηθεί ένα σωματείο λαϊκής βάσης.

Νέος προπονητής ο Στέλιος Ανωγειανάκης

Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Ανωγειανάκη και του εύχεται καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Συνεργάτης του κ. Ανωγειανάκη στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Γιαλαμάς. Άμεσα ο ΠΑΟ Κρουσώνα θα ανακοινώσει και τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα, έχοντας ήδη προχωρήσει σε προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές».

Πηγή: a-sports

Exit mobile version