Κοντά στον Κιλκισιακό ο Γ. Ζαπρόπουλος

Ακλόνητο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας του Κιλκίς ο νεαρός πρώην τεχνικός του Καμπανιακού. Εναλλακτική ο Μάκης Δανδίκας, φιλική νίκη με Μακεδονικό.

Μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Γιάννη Ζαπρόπουλο για την τεχνική ηγεσία βρίσκεται όπως φαίνεται ο Κιλκισιακός, σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr. Ο νεαρός τεχνικός προχώρησε τις επαφές με τη διοίκηση του Βασίλη Σεργιανίδη και τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψή του από τους κυανέρυθρους (θα είναι έκπληξη αν συμβεί το αντίθετο). Ο Ζαπρόπουλος πέρυσι οδήγησε στην άνοδο τον Καμπανιακό, ενώ ως παίκτης αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικό, Αιγάλεω, Καλαμάτα, Πανσερραϊκό, Ιωνικό. Εναλλακτική λύση για την ομάδα του Κιλκίς δείχνει ο Μάκης Δανδίκας, που ήταν φέτος βοηθός του Αλέξη Αλεξίου στα Γιαννιτσά. Ο Δανδίκας ως γυμναστής έχει δουλέψει σε Κ20 ΠΑΟΚ, Νίκη Πολυγύρου και Μακεδονικό και ως πρώτος τεχνικός στον Κάστορα.
Αμφότεροι παρακολούθησαν τη φιλική νίκη του Κιλκισιακού με 1-0 στην Ευκαρπία επί του Μακεδονικού την Κυριακή. Για την ομάδα του Νίκου Κωτάκη σκόραρε ο Κυριάκος Αϊβαζίδης στο πρώτο μέρος, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο δοκάρια με τον Λογγινίδη και ευκαιρίες με τον σκόρερ. Από τους νικητές έλειψαν οι τραυματίες Μπαντής, Καρανδρέας, Ηλιόπουλος, Σαββίδης και Μπελίτσας.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version