Στο… στόμα του λύκου ο Ατρόμητος!

Τη χειρότερη δυνατή κλήρωση είχαν οι Περιστεριώτες καθώς θα αντιμετωπίσουν την τουρκική ομάδα στα πλέι-οφ του Europa League!

Κάθε άλλο παρά καλή ήταν η κληρωτίδα με τον Ατρόμητο μια ημέρα μετά την πρώτη του πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οι Περιστεριώτες έρχονται αντιμέτωποι με τη Φενέρμπαχτσε στα πλέι-οφ και καλούνται να πραγματοποιήσουν ένα θαύμα για να περάσουν στους ομίλους, καθώς απέναντί τους βρίσκουν μια ομάδα με ιλιγγιώδες μπάτζετ και τους Νάνι, Φαν Πέρσι στο ρόστερ της!

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου καλείται να αντιμετωπίσει τον σύλλογο στον πάγκο του οποίου βρίσκεται ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, με τη Φενέρ να έχει δαπανήσει πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι, αποκτώντας τους Νάνι, Ρόμπιν φαν Πέρσι, Σίμον Κίερ, Φερναντάο, Φαμπιάνο, Αμπντουλαγέ Μπα, Ζόζεφ ντε Σόουζα και Σενέρ Οζμπαϊρακλί.

Σε ότι αφορά τις έως τώρα εμφανίσεις της ομάδας του Φαναριού, μόνο θετικές δεν είναι καθώς αποκλείστηκε με κατεβασμένα τα χέρια από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και πλέον η πρόκριση στους ομίλους του Europa League θεωρείται μονόδρομος. Σαφώς είναι μια πολύ πιο ποιοτική ομάδα από τους Περιστεριώτες η οποία δίκαια θεωρείται απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, έχει όμως τις αδυναμίες της και μένει να δούμε αν ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι παίκτες του έχουν φτιάξει σύνολο… για θαύματα!

Πηγή: onsports

Exit mobile version