Κιλκισιακός: Ανακοινώθηκε ο Ζαπρόπουλος

Έπιασε δουλειά όπως αναμενόταν στην ομάδα του Κιλκίς ο νεαρός πρώην τεχνικός του Καμπανιακού και της Αλεξάνδρειας.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του dokari.gr επιβεβαιώθηκε, αφού ο Γιάννης Ζαπρόπουλος είναι και επίσημα από τη Δευτέρα νέος προπονητής του Κιλκισιακού. Η ομάδα του Κιλκίς εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει πως καθήκοντα προπονητή στην ομάδα αναλαμβάνει ο Γιάννης Ζαπρόπουλος. Ο κ. Ζαπρόπουλος πραγματοποίησε μια σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής καθώς αγωνίστηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες με τα χρώματα των Καλαμάτα (Α΄και Β΄Εθνική), Αιγάλεω (Α΄ Εθνική και Κύπελλο Ουέφα), Απόλλων 1926 (Β΄ Εθνική), Εθνικό (Β΄ Εθνική), Πανσερραϊκό (Β΄ Εθνική) και Ιωνικό (Β΄ Εθνική).
Το 2011 ανέλαβε προπονητής στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας Ημαθίας. Την περσινή περίοδο οδήγησε τον Καμπανιακό Χαλάστρας στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Η Διοίκηση του Κιλκισιακού τον καλωσορίζει στην οικογένειά μας».
Ο Ζαπρόπουλος θα κάνει ντεμπούτο στο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής, με τον Εθνικό Αγιονερίου εντός έδρας (τις επόμενες μέρες θα φανεί ποιοι από τους Καρανδρέα, Μπελίτσα, Μπαντή, Σαββίδη επανέλθουν), ενώ πήρε μια γεύση από τους κυανέρυθρους στο νικηφόρο φιλικό της Κυριακής, με τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version