Γράφας: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας»

Ο Θωμάς Γράφας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα έχει αρκετές δυνατότητες τη φετινή σεζόν… λίγο πριν σηκώσουν και επίσημα μανίκια οι παίκτες του.

Επίσης ο τεχνικός των Κρητικών επεσήμανε πως κατά 99% το ρόστερ έχει κλείσει και εκτός απροόπτου δεν θα υπάρξει άλλη μεταγραφική κίνηση για τους «μπλε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά τη φιλική ήττα (4-0) από τον Πλατανιά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, παίζαμε με μια ομάδα η οποία αυτήν την εποχή είναι έτοιμη. Εμείς είμαστε μετά από 15 μέρες δουλειάς. Πράγματι στο α’ ημίχρονο, τακτικά νομίζω πως ήμασταν άριστοι και δεν κινδυνέψαμε από τον Πλατανιά που είναι μια καλή και ποιοτική ομάδα. Στο β’ ημίχρονο με τις αλλαγές που έγιναν και ήταν πάρα πολλές, χάσαμε την συνοχή μας και δεχτήκαμε «εύκολα» γκολ τα οποία θα έπρεπε να τα είχαμε αποφύγει. Αυτά τα φιλικά σου δίνουν την ευκαιρία να δεις τα λάθη σου και να τα διορθώσεις και νομίζω πως αυτόν τον στόχο έχουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το πόσο δύσκολο είναι να «χτίσει» μια ομάδα με 25 καινούριους παίκτες: «Σίγουρα είναι δύσκολο. Γι’ αυτό πολλές φορές ακούς οι ομάδες να κρατάνε τον κορμό τους και πάνω σε αυτόν χτίζουν την επόμενη χρονιά. Εμείς δεν είχαμε αυτή την δυνατότητα, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να φτιάξουμε μια νέα ομάδα και θα το κάνουμε. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Για το αν το ρόστερ έχει κλείσει: «Το ρόστερ είναι γεμάτο και νομίζω ότι κατά 99% έχει κλείσει. Μόνο αν υπάρξει κάτι εξαιρετικό ίσως τότε γίνει μια προσθήκη».

Πηγή: athlitiko.gr

Exit mobile version