Παπαδάκης: «Η ομάδα αξίζει να είναι στη Σούπερ Λιγκ»

Το νέο αφεντικός της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδάκης έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης… υποστηρίζοντας πως η ομάδα πρέπει να παίζει στα σαλόνια των μεγάλων.

Μεταξύ άλλων ο Παπαδάκης αναφέρθηκε στη συνεργασία με την Ερασιτεχνική για το γήπεδο της Αγυιάς, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι το κοινό θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη»:

Πρώτα από όλα στο θέμα της Αγυιάς, βλέπετε να υπάρχει συμφωνία;: «Ήρθα στην Πάτρα την Παρασκευή και το Σαββάτο γι’ αυτό το θέμα μιλήσαμε με τους ανθρώπους, είδα τι συμβαίνει και μπορώ να σας πω πως τα έχουμε βρει σε όλα με την διοίκηση της ΠΓΕ για να επιστρέψει η ομάδα στην Αγυιά όπου θα διατηρήσει και χώρο για γραφεία».

Δηλαδή η Παναχαϊκή τη νέα περίοδο θα παίξει στην Αγυιά;: «Ναι, μου δόθηκε από την ΠΓΕ τι ακριβώς οφειλές υπάρχουν. Πολύ σύντομα θα τακτοποιηθούν όλα και η ομάδα θα αγωνιστεί στην Αγυιά που είναι η φυσική της έδρα, ώστε να πάψουμε να είμαστε… τσιγγάνοι».

Αγωνιστικά ποιον στόχο έχει η νέα Παναχαϊκή; «Νομίζω ότι ήδη έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα και θα γίνουν ακόμα κάποιες προσθήκες. Με βάση τη δυναμική που έχουμε στόχος μας είναι η Παναχαϊκή να ανέβει στη Super League και αν δεν γίνει αυτή τη σεζόν, του χρόνου πρέπει να το πετύχουμε οπωσδήποτε. Θέλουμε να φτιάξουμε μια οργανωμένη ομάδα, που θα έχει βάσεις όχι μόνο να ανέβει στη Super League, αλλά και να παραμείνει μόνιμα στο πρωτάθλημα που αξίζει να βρίσκεται».

Στο Δ.Σ. που θα γίνει θα υπάρχουν και Πατρινοί επιχειρηματίες ή όχι;: «Πρόθεσή μας είναι να υπάρχουν και Πατρινοί επιχειρηματίες οι οποίοι όμως ενδιαφέρονται για την Παναχαϊκή. Ήδη έχουμε μιλήσει με ορισμένους, εκκρεμούν ακόμα ορισμένα ραντεβού με άλλους και σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις».

Ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στους οπαδούς της Παναχαϊκής;: «Θα φτιάξουμε μια υγιή και οργανωμένη ομάδα η οποία σε λίγο χρονικό διάστημα δεν θα έχει ανάγκη κανέναν και θα μπορεί μόνη της να πρωταγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία. Αγόρασα τις μετοχές πριν λίγες μέρες και από τις πρώτες μου μέρες βλέπω ότι υπάρχουν εκκρεμότητες όμως με δουλειά και οργάνωση πιστεύω ότι η Παναχαϊκή θα γίνει πάλι πολύ μεγάλη. Έχουμε μιλήσει και με οργανωμένους αλλά και απλούς οπαδούς και βλέπω θετική διάθεση και εκτιμώ ότι θα μας στηρίξουν στην προσπάθεια που κάνουμε».

Exit mobile version