Νέα διοίκηση στον Φωκικό

Με μπροστάρη τον Θανάση Τσαπραΐλη

Λύση στο διοικητικό αδιέξοδο φαίνεται πως βρέθηκε στον Φωκικό. Το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου είναι προ των πυλών με τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας και θα βγει μπροστά να είναι ο Θανάσης Τσαπραΐλης.

Ο Φθιωτός παράγοντας, που είχε εμπλακεί και στα διοικητικά του Ελατειακού και του Παρνασσού Αμφίκλειας, δέχθηκε την πρόταση έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας και περσινού τεχνικού της Κ20, Κώστα Γιώτη

Μιλώντας στο Amfissaface ο Γιώτης τόνισε: «Πράγματι το ενδιαφέρον Τσαπραίλη είναι κι υπαρκτό και προχωρημένο. Πρόκειται για ένα άτομο γνώστη του ποδοσφαίρου, με αποδεδειγμένες ικανότητες και ήθος στο χώρο, με μεγάλη συμπάθεια και σεβασμό για την ιστορική ομάδα της Άμφισσας και με τη δύναμη να βγάλει το Φωκικό από το τέλμα».

Στη συνέχεια για τη δική του εμπλοκή είπε: «Υπήρξα για χρόνια παίκτης του Φωκικού, έχω δεθεί, έχω αγαπήσει κι έχω ματώσει για αυτή την ομάδα, ενώ είναι γνωστές οι οικογενειακές μου σχέσεις στην πόλη. Βλέποντας το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει πήρα την απόφαση να κάνω κάποιες κινήσεις που τελικά, φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα. Θα πλαισιωθούμε κι από παιδιά της Άμφισσας που αγαπάνε διαχρονικά την ομάδα κι έχουν τη διάθεση να προσφέρουν. Θα χρειαστούμε, όμως, κι είναι καίριο αυτό, και την αμέριστη υλική κι ηθική υποστήριξη και των φίλων του Φωκικού, γιατί ο Φωκικός είναι υπόθεση όλων μας κι όχι μόνο κάποιων προσώπων. Δεν του αξίζει του Φωκικού η εικόνα που παρουσιάζςι σήμερα, γιατί πλέον είναι από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού επαρχιακού ποδοσφαίρου. Επίσης, οφείλω να τονίσω ότι σε πρίπτωση που βρεθεί άλλη ομάδα ντόπιων στελεχών και θελήσει να αναλάβει το Σύλλογο, εμείς και θα κάνουμε ένα βήμα πλάι και θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια υλικά κι ηθικά. Στόχος μας δεν είναι η διαίρεση κι οι αντιπαραθέσεις, αλλά η ενότητα κι η σύνθεση με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον και το καλό του Φωκικού».

Κλείνοντας έκανε και παράκληση: «Ειδικότερα, θα χρειαστούμε τη συμβολή των παλαιμάχων. Και σε κάτι που με αφορά, τη βοήθεια κι όλων εκείνων των παιδιών με τα οποία υπήρξα συμπαίκτης του Φωκικού και με τα οποία έχουμε μτώσει χρόνια και χρόνια σε όλα τα γήπεδα για αυτή την ομάδα. Η δύναμή τους είναι μεγάλη, μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην ευόδωση των ενεργειών της νέας προσπάθειας. Προσωπικά, επειδή είμαι στενός φίλος με όλους τους, θα αποκαρδιωθώ αν διαπιστώσω ότι δε στηρίζουν όσο του αξίζει αυτό το καθοριστικό εγχείρημα για την ιστορία του Φωκικού».

Πηγή: a-sports

Exit mobile version