Τριγλία Ραφήνας: Διπλό χτύπημα

Τριγλία Ραφήνας: Διπλό χτύπημα

Στα «κιτρινόμαυρα» ντύθηκαν οι Μιχάλης Παπαδόπουλος και Φλοσάρντ Μάλτσι

Κατά δύο αυξήθηκε το ρόστερ της Τριγλίας Ραφήνας με τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει την Τρίτη (11/8) την απόκτηση των Μιχάλη Παπαδόπουλου και Φλοσάρντ Μάλτσι.

Ο πρώτος είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός και παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Πανιώνιο, Κηφισιά και Βύζαντα Μεγάρων, ενώ ο δεύτερος είναι 20 ετών, αριστεροπόδαρος επιθετικός και έχει περάσει από ΑΕΚ, Νέα Ιωνία, Γλυφάδα και Αστέρα Μαγούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση των Μιχάλη Παπαδόπουλου και Φλοσάρντ Μάλτσι στον σύλλογο μας και τους εύχεται μία καλή και δημιουργική ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος γεννήθηκε την 30/05/1993 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού επιθετικού. Είναι δημιούργημα των ακαδημιών της ΑΕΚ, ενώ προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνισθεί είναι ο Πανιώνιος, Κηφισιά και Βύζας Μεγάρων.

Ο Φλοσάρντ Μάλτσι γεννήθηκε την 23/12/1994, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ιεράπετρας, ενώ έχει αγωνισθεί στις μικρές ομάδες της ΑΕΚ, Νέα Ιωνία, Γλυφάδα και Αστέρα Μαγούλας».

Πηγή: a-sports