Πύρασος: Παραιτήθηκαν οι αντιπρόεδροι

Oι δύο αντιπρόεδροι του Πυράσου, Γιάννης και Παναγιώτης Μόσδρομος αποχώρησαν από τα διοικητικά τους καθήκοντα επικαλούμενοι προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

«Δυστυχώς έφθασε η ώρα να αποχωρήσουμε από τη διοίκηση του Πυράσου ύστερα από εννιά χρόνια, για προσωπικούς λόγους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος και όλους τους επιχειρηματίες που μας στήριξαν αυτό το διάστημα, τα μέλη των διοικήσεων για την άριστη συνεργασία.

Αναλάβαμε διοικητικά τον Πύρασο το καλοκαίρι του 2006 όταν η ομάδα βρέθηκε κοντά στη διάλυση, με λιγοστά δελτία και χωρίς μεγάλες προοπτικές. Στα εννιά αυτά χρόνια, πανηγυρίσαμε τρία πρωταθλήματα του νομού Μαγνησίας και τρία κύπελλα, δύο νταμπλ σε τοπικό επίπεδο, είδαμε τον Πύρασο να αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Δ’ Εθνική όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια και γράψαμε ιστορία με την άνοδο και την παρουσία στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα θεωρούμε ότι είναι το παιδί μας που το είδαμε να μεγαλώνει κάθε χρόνο. Φυσικά θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον Πύρασο, δίπλα στη διοίκηση και το σύλλογο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα σεζόν, καλή συνέχεια και εμείς θα είμαστε αρωγοί για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε».

Exit mobile version