Δεν βγήκε «καπνός» στην Γ.Σ του Παναργειακού

Μία από τα ίδια στην συνέλευση του Παναργειακού που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ και είχε ως στόχο να σχηματιστεί διοίκηση για να προχωρήσει η ομάδα στην επομενη μέρα.

Όταν τέθηκε το ερώτημα προς το σώμα , ποιος θέλει να μπει και να πλαισιώσει τα τέσσερα άτομα της διοικούσας επιτροπής που είχαν απομείνει ( ξεκίνησαν εφτά ) για να γίνει ένα εννιαμελές συμβούλιο κανείς δεν αποκρίθηκε με αποτέλεσμα να μην υπάρξει και πάλι διοίκηση.

Η διοικούσα ότι ήταν να κάνει το έκανε, εξασφάλισε την συμμετοχή στην Γ΄εθνική κατηγορία και έκανε επαφές με ανθρώπους που θα μπορούσαν να μπουν στην ομάδα λόγω της οικονομικής επιφάνειας που διαθέτουν. Η απάντηση που πήραν από όλους , ήταν όχι ευχαριστούμε πολύ.
Τον λόγο πήρε σε κάποια στιγμή και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Αποστολόπουλος και ενημέρωσε τους παρόντες για πολλά πράγματα , όπως τι χρειάζεται η ομάδα στην Β εθνική και τοποθετήθηκε λέγοντας πως είναι προτιμότερο ο Παναργειακός να παίξει στην Γεθνική παρά στην Β και με δικά του παιδιά και οργάνωση να ξαναπροσπαθήσει για το παραπάνω βήμα.

Ο Παναργειακός βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και προτάθηκε μάλιστα να πάει η ομάδα στο πρωτοδικείο. Κάποιος έριξε την πρόταση να περιμένουν 4 ημέρες ακόμα μέχρι και την Δευτέρα μήπως και γίνει κάτι. Εκεί στην οριστική πλέον γενική συνέλευση η θα γίνει διοίκηση ή η ομάδα θα οδηγηθεί στο πρωτοδικείο.

Πηγή : parapolitikaargolida.gr

Exit mobile version