Αρχοντάκης: «Λογικό να υπάρχει κούραση»

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Ηρακλείου από την προσπάθεια και την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα των βορείων προαστίων σε αυτές τις πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Αρχοντάκης, μάλιστα στις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα stoplekto τόνισε: «Η εικόνα που έχουμε στα φιλικά παιχνίδια δεν είναι επιθυμητή διότι δεν αποτελεί σκοπό μας να είμαστε σε αυτό το επίπεδο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Υπάρχει μεγάλος όγκος και ζητάμε να βλέπουμε κομμάτια τακτικά που βγαίνουν στο γήπεδο. Δεν μπορεί να έχεις διάρκεια αυτή την περίοδο. Είναι λογικό διότι ο όγκος προπόνησης δεν μας επιτρέπει να είμαστε έτοιμοι”. Ερωτηθείς εάν τον προβληματίζει το γεγονός όσον αφορά την πιθανή αλλαγή της έναρξης του πρωταθλήματος, ο νεαρός προπονητής υποστήριξε: Μας προβληματίσει διότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία με την προϋπόθεση ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε στις 6 Σεπτεμβρίου. Εάν η ημερομηνία μετατεθεί, αυτό σημαίνει ότι βολεύει τις ομάδες που άργησαν να ξεκινήσουν την προετοιμασία».

Από εκεί και πέρα, για αύριο, Παρασκευή, έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την ομάδα νέων της ΑΕΚ στα Σπάτα. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 11.30

Πηγή: stoplekto

Exit mobile version