ΑΟ Λουτράκι: Σε ισχύ τα διαρκείας (video)

Η διοίκηση του ΑΟ Λουτράκι αποσαφήνισε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, η διάθεση των οποίων ξεκίνησε σήμερα (14/8).

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής περιόδου 2015-2016.

Παρά τις πρωτόγνωρα δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας , ο σύλλογος μας θα συνεχίσει με περηφάνια και σκληρή δουλειά να εκπροσωπεί με ήθος και συνέπεια την πόλη μας και το Κορινθιακό ποδόσφαιρο στις εθνικές κατηγορίες.

Στο πλαίσιο αυτής της δύσκολης αποστολής καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής να προμηθευτεί τις κάρτες διαρκείας και να δώσει δύναμη και ώθηση στην προσπάθεια του συλλόγου μας.

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου διατίθενται στις παρακάτω τιμές:

Απλή κάρτα: 60 ευρώ (μειωμένη κατά 10 ευρώ συγκριτικά με την περσινή χρονιά)

Χρυσή κάρτα: 100 ευρώ (συμπεριλαμβάνει και την εγγραφή μέλους για ένα χρόνο).

Όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα συμμετάσχουν αυτομάτως σε ένα υπό σχεδιασμό πρωτοποριακό πρόγραμμα που θα προσπαθήσει να υλοποιήσει φέτος ο σύλλογος και θα απολαμβάνουν εκπτώσεις και προσφορές στις καθημερινές τους αγορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Όλες οι σχετικές λεπτομέρειες του προγράμματος θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

Exit mobile version