Αυτόν θέλει η Μίλαν (video)

Στη Γένοβα βρίσκεται ο Αντριάνο Γκαλιάνι προκειμένου να προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ για τον 24χρονο Ιταλό μέσο της Σαμπντόρια!

Ακόμη έναν παίκτη με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι επιθυμεί να κάνει κάτοικο Μιλάνου ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς. Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport ο Αντριάνο Γκαλιάνι βρίσκεται στη Γένοβα ώστε να συζητήσει με τη Σαμπντόρια το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ρομπέρτο Σοριάνο.

Ο 24χρονος Ιταλός μέσος φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Μιχάιλοβιτς για το κενό που υπάρχει στον άξονα της Μίλαν και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας ο Γκαλιάνι αναμένεται να προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη.

Στη Σαμπντόρια γνωρίζουν καλά πως ο Μιχάιλοβιτς θα εκμεταλλευθεί στο έπακρο το πρόσφατο παρελθόν του για να αποκτήσει παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε την περασμένη σεζόν και φροντίζουν να αποκομίσουν τα καλύτερα δυνατά deals.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η Μίλαν απέκτησε τον Αλέσιο Ρομανιόλι από τη Ρόμα, με τον οποίο ο Σέρβος τεχνικός των «ροσονέρι» συνεργάστηκε πέρσι στη Σαμπντόρια όπου ήταν δανεικός ο νεαρός Ιταλός αμυντικός.

Πηγή: Onsports.gr

Exit mobile version