Ηρόδοτος: Ο Σουργιάς συνεργάτης τους Πετράκη

Ο Νίκος Σουργιάς είναι τελικά ο «εκλεκτός» του Γιώργου Πετράκη για να αποτελέσει ο άμεσος συνεργάτης του και βοηθός του στην τεχνική ηγεσία του Ηροδότου όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Νίκος Σουργιάς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα εργαστώ σ’ αυτό το ιστορικό σωματείο. Από τη μεριά μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηροδότου:

Η διοίκηση του Π.Α.Σ.Α. Ηροδότου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Σουργιά, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Γιώργου Πετράκη, για την νέα χρονιά.

Ο Νίκος είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Α’ και πτυχιούχος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και την περασμένη χρονιά υπήρξε συνεργάτης – γυμναστής των ομάδων Κ20 και Κ15 του Εργοτέλη. Η προπονητική του καριέρα είχε ξεκινήσει από τους Νέους Ηροδότου, ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια στον Εργοτέλη, με αποκορύφωμα τις συμμετοχές του στην Α’ Εθνική. Επίσης έχει φορέσει το εθνόσημο με την Εθνική παίδων.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην μεγάλη οικογένεια του Ηροδότου και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως ένα παιδί με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα, πράγματα που συνάδουν με τη φιλοσοφία της ομάδας μας, θα βοηθήσει τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Πηγή: grandsports

Exit mobile version