«Πεντάσφαιρος» ο Κισσαμικός

Ο Κισσαμικός διέλυσε με 5-0 τον Άρη Σούδας σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (14/8) στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Παρ’ όλο που το ματς ήταν φιλικού χαρακτήρα, οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου έδειξαν τέτοιο πάθος και όρεξη απέναντι στον πρωταθλητή Χανίων, Άρης Σούδας, σαν να επρόκειτο για επίσημο ματς. Με το καλημέρα… στο 1ο λεπτό ο Μάντζης έκανε το 1-0, ενώ στο 20′ η ομάδα του Καστελίου διπλασίασε τα τέρματα της, χάρη σε τέρμα του Τσικουδάκης. Στο 50′ ο Κομπογεννητάκης σημείωσε το 3-0, για να ακολουθήσουν δύο γκολ από τον Μποτωνάκη στο 65ο και στο 80ο λεπτό αντίστοιχα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Διαιτητής: Μπερτάκης
Βοηθοί: Πετεινάτος-Σγουράκης
4ος διαιτητής: Τσαγκαράκης

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης (46′ Γιαγκιόζης), Τσουβαλτσίδης (46′ Κομπογεννητάκης), Σμίλτος, Γιαννίτσης (46′ Βουρβαχάκης), Τσερκέζος (55′ Γιουρουκάκης), Πότσι (46′ Τσιμόντζι), Σελινιωτάκης (65′ Μπέκας), Λώττας (46′ Μποτωνάκης), Μάνιας (46′ Λούνα), Μάντζης (46′ Σουμπασάκης), Τσικουδάκης (60′ Λουβιτάκης).

Άρης Σούδας (Μανόλης Πηγουνάκης): Σαρτζετάκης, Κουράκης, Βαρδάκης, Χατζηγιάννης, Κ. Γαλανάκης, Βεργεράκης, Τερεράκης, Στρατουδάκης, Μπαμπουνάκης, Μάστορας, Παπαθανασίου.

Έπαιξαν και οι Βακάκης, Σκαλέρης, Καλλέργης, Ρηγάκης.

Πηγή φωτογραφίας: kissamikos.gr

Exit mobile version