Χαμήλωσε τα γκάζια ο Αγροτικός Αστέρας

Παρά τη σωρεία χαμένων ευκαιριών… ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε στο 1-1 με τον Μακεδονικό σε φιλική αναμέτρηση.

Στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας της η ομάδα του Ευόσμου, που έχει σηκώσει για τα καλά μανίκια, παρουσιάστηκε κουρασμένη, μένοντας στο 1-1 με τον Μακεδονικό στο «Δ. Κοντικάκης». Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εστία των «σταχυοφόρων» παραβιάστηκε για πρώτη φορά φέτος, ενώ στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα ο Παναγιώτης Διλμπέρης χρησιμοποίησε όλους τους νεαρούς που συμμετέχουν στις προπονήσεις με την αντρική ομάδα. Για την ιστορία, στο 33′ ο Κουτσοσπύρος έκανε το 1-0, ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) χάρη σε τέρμα του Πουρσανίδη.

Οι συνθέσεις:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης (80′ Καραλής), Σαρακατσάνος, Καπίας (84′ Βαφέας), Ντόσης (61′ Καραμπάς), Καραντασιάδης, Σαμουηλίδης (85′ Πανουργιάς), Γιάντσης (72′ Αγαπητός), Γ. Θεοδωρίδης (61′ Κ. Θεοδωρίδης), Βελλίνης (37′ Γέσιτς), Κουτσοσπύρος (45′ Τοπούζης, 85′ Έππας).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αβραμίδης): Καραβελίδης, Μπασκάκης, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Κουτίνης, Πουρσανίδης, Αβαλιάν, Γαρύφαλος, Γιαννουκίδης, Ζαγναφέρης, Στασινόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Γαϊτανίδης, Ιωαννίδης, Λυκίδης, Μπιτζένης, Πόπτσης, Πρίφτης, Σπαχής, Μπασάνος, Χαραλαμπίδης

Exit mobile version