Δοκιμαστικά για τους μικρούς της ΑΕ Καραϊσκάκης

Το απόγευμα της προσεχούς Τρίτης (18/8) θα λάβουν χώρα δοκιμαστικά των μικρών της ΑΕ Καραϊσκάκης στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων… με τη διοίκηση των Αρτίνων να απευθύνει το κάλεσμα σε γονείς και παιδιά.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Η απόφαση του σωματείου μας δεν έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση που βιώνει ο τόπος. Η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανέκαθεν στήριζε τον Αρτινό ποδοσφαιριστή, δείχνοντας εμπιστοσύνη τα τελευταία χρόνια, στην παρουσία του. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας είναι περήφανη για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτει, καθώς αποτελούν στολίδι για το Αρτινό ποδόσφαιρο και δίνουν τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να αναδείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η αξιολόγηση θα γίνει υπό την επίβλεψη όλων των προπονητών της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τον κ. Σωτήρη Κατσαρό (6977200760), την κ. Μαρία Μαργώνη (6989674901), τον κ. Φώτη Βασιλάκη (6976683739) και τον κ. Κώστα Λύτρα (6932530690). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο με ατομικό ρουχισμό και εξοπλισμό».

Exit mobile version