Βοσνιάδης: «Παλεύουμε για αυτό που δικαιούμαστε»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τη δικαστική μάχη που δίνει καθημερινά η «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία προσπαθεί να κερδίσει δια της νομικής οδού την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην εικόνα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη τη θερμή υποδοχή που του επιφύλασσε ο κόσμος της Νίκης Βόλου στο μεταξύ τους φιλικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος»:

«Πιστεύουμε ότι μόνο στην Ελλάδα γίνεται να πέφτουν ομάδες και να παραμένουν στην κατηγορία χωρίς να ανεβαίνουν οι πρώτοι από κάτω. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, είναι θέμα διοίκησης. Εμείς κοιτάμε το αγωνιστικό, να έχουμε την ομάδα όπως πρέπει να την έχουμε. Από κει και πέρα μακάρι η διοίκησή μας, που κάνει μεγάλη προσπάθεια, να πετύχει αυτό που δικαιούμαστε, όχι να πάρουμε κάτι χαριστικά.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια πέρυσι, στα πλέι οφ συγκεντρώσαμε περισσότερους βαθμούς από ΑΕΚ και Ηρακλή, πήραμε την τρίτη θέση που πιστεύουμε ότι θα μας οδηγήσει στην παραπάνω κατηγορία. Βλέπουμε ότι γίνονται διάφορα, δεν μπορώ να μιλήσω ως προπονητής. Η διοίκηση μας θα αναλάβει να κάνει το καλύτερο δυνατό».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Ήρθαμε απευθείας από την προετοιμασία από διαφορετικό υψόμετρο. Κουραστήκαμε, στο πρώτο ημίχρονο και γι’ αυτό δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Κάναμε φάσεις και γυρίσαμε το παιχνίδι. Δεν λένε τίποτα τα αποτελέσματα στα φιλικά, η εικόνα είναι που μένει. Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι.

Για την υποδοχή του κόσμου και της διοίκησης: «Ήταν κάτι που εδέησε να γίνει μετά από ένα χρόνο. Χαρήκαμε πολύ κι εγώ και τα παιδιά. Αξίζει ο κόσμος της Νίκης να παίζει στα υψηλά πρωταθλήματα. Στεναχωρηθήκαμε πολύ με την περσινή πορεία, αλλά το σίγουρο είναι ότι όταν ο κόσμος δεν αφήνει την ομάδα, με σωστή διοίκηση και σωστά βήματα αυτή θα επανέλθει εκεί που μπορεί να είναι. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Να δούμε τη Νίκη στο επίπεδο που την είχαμε φέρει. Χαρά μου είναι όποτε έρχομαι εδώ. Η Νίκη Βόλου είναι ένας αγαπημένος προορισμός για μένα».

Exit mobile version