Πρώτο δείγμα θετικό για Σπάρτη! (photos)

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα για την Σπάρτη, στο πρώτο φιλικό της σεζόν καθώς επικράτησε 4-1 του ΠΑΟ Βάρδας στο στάδιο «Γρηγόριος Καλάκος».

Στο πρώτο ημίχρονο οι Λάκωνες κατάφεραν να δείξουν το… καλό τους πρόσωπο καταφέρνοντας να σκοράρουν δύο γκολ.

Στο 25′ ο Χαλίλι από μπαλιά του Σιώπη έκανε το 1-0 με τους γηπεδούχους να απαντούν πέντε λεπτά αργότερα (30′) με τον Αποστολόπουλο. Στο 37′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Καλογέρης έκανε το 2-1 στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μισό, ο Αντωνίου δοκίμασε αρκετούς ποδοσφαιριστές και σχήματα με τα αποτελέσματα να είναι θετικά.

Στο 50′ ο Κατσίκης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 3-1, ενώ στο 65′ ο Ραχίμ με σουτ βρέθηκε κοντά στο 4-1 με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟ Βάρδας να μπλοκάρει την προσπάθειά του. Στο 75′ ο Μπαγλετζής έκανε το 4-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την απόσταση αρκετοί φίλαθλοι ταξίδεψαν μέχρι τη Βάρδα για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους στο πρώτο φιλικό της χρονιάς.

Η διοίκηση της Σπάρτης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟ Βάρδας για την υποδειγματική φιλοξενία, αλλά και για το γεύμα που παρέθεσε στην αποστολή των πρωταθλητών Λακωνίας.

A.E. Σπάρτη: Δήμιζας, Δημολιός, Μπιταξής, Γκαλίτσιος, Λιονάκης, Κατσίκης, Καλογέρης, Σιώπης, Χαλίλι, Ηλίας Αναστασάκος.

Αποστολή Α.Ε. Σπάρτης: Δημιζάς, Τρακάκης, Σπηλιωτόπουλος, Δημολιός, Γκαλίτσιος, Λιονάκης, Μπιταξής, Χαλίλι, Κατσίκης, Σιώπης, Καλογέρης, Hλίας Αναστασάκος, Ραχίμ, Ηλιόπουλος, Λάϊος, Πετρόπουλος, Μπεγλετζής, Τσούβαλης, Γιώργος Αναστασάκος, Αϊβαλιώτης, Λεωνίδας Ρασσιάς, Μπουτσικάρης.

Νέα δοκιμασία της Α.Ε. Σπάρτη την Τετάρτη (19/8) κόντρα στον Παναρκαδικό

Exit mobile version