«Βλέπει» Στεφανίδη η Δόξα Δράμας

Για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, που αποχωρεί από τον Πιερικό (πέρυσι σε Γιαννιτσά και Πανσερραϊκό) είναι πιθανό να κινηθούν οι «Μαυραετοί». Δηλώσεις του γκολκίπερ, Ορέστη Μένκα.

Παρότι τα οικονομικά είναι στενά στη Δόξα Δράμας, αναμένεται να γίνουν δυο-τρεις μεταγραφές το χειμώνα, ανάλογα και με τις αποχωρήσεις. Οι δυο βασικές προτεραιότητες για τον Κώστα Βασιλακάκη είναι επιτελικός μέσος και επιθετικός. Για τη γραμμή κρούσης υπάρχουν οι Ετόφ και Διαμαντόπουλος, αλλά ο δεύτερος είναι στρατευμένος, ενώ οι «Μαυραετοί» θέλουν μεγαλύτερο συναγωνισμό και λύσεις στο «εύκολο» γκολ, όπου δείχνουν να χωλαίνουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr ένα όνομα που ενδιαφέρει τους Δραμινούς και αναμένονται εξελίξεις είναι αυτό του Γιάννη Στεφανίδη. Ο 27χρονος επιθετικός αποχωρεί από τον Πιερικό, ενώ παλιότερα έπαιξε ακόμα σε Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Γιαννιτσών (έκανε πέρυσι με τη φανέλα της χατ τρικ στο 2-3 στη Δράμα), Αλμωπό Αριδαίας, Ναυπακτιακό Αστέρα και Αετό Σκύδρας. Για το Στεφανίδη πάντως ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες (όπως ο Κισσαμικός Ρεθύμνου).
Σε ορφανοτροφείο
Εξάλλου, την Τρίτη το διοικητικό συμβούλιο της Δόξας συνεδρίασε για πολλά τρέχοντα ζητήματα που χρίζουν λύσης, ενώ προσεχώς αναμένονται πληρωμές. Παράλληλα, την Παρασκευή αντιπροσωπεία παικτών των «Μαυραετών» θα βρεθούν στο Ορφανοτροφείο της πόλης, για να μοιράσουν δώρα, αυτόγραφα, φωτογραφίες και χαμόγελο στα μικρά παιδιά, δείχνοντας ξανά το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας, ενώ θα τα καλέσουν στο γήπεδο για το ματς με τον Βατανιακό. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι αμφίβολοι είναι οι Δαύκος, Περπερίδης, Αμανατίδης, Στόικος και Στεργιανός.
Μένκα: Βαθιά ανάσα
Την ίδια στιγμή, ο νεαρός τερματοφύλακας, Ορέστης Μένκα, που έκανε ντεμπούτο φέτος την Κυριακή στο διπλό με τα Γιαννιτσά, με δηλώσεις στο γκρουπ της Δόξας στο facebook ανέφερε: «Ήταν όμορφο συναίσθημα το ντεμπούτο μου, είχα πάθος και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ήμουν ήρεμος, ειδικά όταν ξεκίνησε το ματς. Στο τέλος, η χαρά ήταν διπλή. Ήμουν σταθερός στις πρώτες φάσεις, είχα καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες μου. Αυτά με βοήθησαν, σταδιακά απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη, το χειροκρότημα, με ενθάρρυνε πολύ. Δουλεύω πολύ με τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη και μιλάμε πολύ. Με αυτή τη νίκη η Δόξα πήρε ανάσα. Είχαμε μείνει πίσω, αλλά με δυο νίκες δείξαμε ότι αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Θέλουμε το «τρία στα τρία» με τον Βατανιακό, για καλύτερες γιορτές. Δεν είναι εύκολο ματς όμως, θέλει προσοχή. Θέλουμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας, για να μας δώσει δύναμη και κουράγιο».

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version