Ντόστανιτς: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα»

Ντόστανιτς: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα»

Ο Ράτκο Ντόστανιτς αποκόμισε θετικά συμπεράσματα από το φιλικό της ΑΕΛ απέναντι στον Τύρναβο, σε ένα ματς όπου οι «βυσσινί» πήραν τη νίκη με 3-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη της «Βασίλισσας» μετά το φιλικό τεστ:

«Κάθε φιλικό για μένα είναι σαν προπόνηση. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Στο δεύτερο έμεινα ικανοποιημένος από τους νεαρούς παίκτες που έπαιξαν αρκετά γρήγορα. Θέλω να δω ακόμη περισσότερα στοιχεία και να δουλέψουμε πιο πολύ. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα, δουλεύουν πάρα πολύ τα παιδιά και είμαι ευχαριστημένος».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Θα προσηλωθούμε 100% στη δουλειά που κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο και θέλει δουλειά».

Για το πόσοι παίκτες αναμένεται να αποκτηθούν: «Με αυτούς τους παίκτες που έχω είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ωστόσο αν χρειαστεί να βρούμε παίκτη που να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε, καλό θα είναι να τον αποκτήσουμε».

Για το φιλικό με Λαμία και πόσα φιλικά θα γίνουν: «Δεν ξέρω τι έγινε με τη Λαμία. Να δούμε με το Κύπελλο τι θα γίνει. Έχω προγραμματίσει ακόμη 4 φιλικούς αγώνες και αυτό επίσης θα εξαρτηθεί από το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί: «Έχουμε ακόμη χρόνο για να αποφασίσουμε ποιοι παίκτες θα παραχωρηθούν ως δανεικοί».

Για τον Τσιμπάμπα: «Έχει πάρα πολλή ποιότητα ο παίκτης και το βασικό είναι να παίζει για την ομάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα αυτό και είναι θετικό που δείχνει ως τώρα τέτοια διάθεση για να βοηθήσει».