Φιλική νίκη για Πανσερραϊκό

Με 3-1 επικράτησαν τα «λιοντάρια» του Απόλλωνα Παραλιμνίου, έχοντας και δυο δοκάρια. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Γκόγκα, σκέψεις αποδέσμευσης για τέσσερις. Σε καλό δρόμο των Τάντιτς-Ντα Κόστα.

Σε εγρήγορση διατηρήθηκαν οι παίκτες του Πανσερραϊκού, που κέρδισαν με 3-1 σε φιλικό την Τετάρτη τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Για την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη σκόραραν οι Κωνσταντινίδης, Γιαννόπουλος και Καρακούτης, ενώ οι δυο πρώτοι είχαν και από ένα δοκάρι. Στο φιλικό έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Σάκης Γκόγκας, ενώ για τον αγώνα στο Λάκκωμα, την Κυριακή με το Διγενή, δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Γκάγκας και ο τραυματίας Ασλανίδης.
Στα μεταγραφικά, σε καλό δρόμο δείχνει για τους Σερραίους η απόκτηση δυο παλιών γνώριμων, τόσο του Σέρβου Μπόζινταρ Τάντιτς, όσο και του Πορτογάλου Φελίπε Ντα Κόστα. Στον αντίποδα, παρελθόν ενδέχεται να αποτελέσουν αν βρουν ομάδα οι Σερέκας, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος και Κασσέρης, που φέρονται να έχουν ενημερωθεί σχετικά από τον τεχνικό των ερυθρόλευκων, αλλά δεν είναι απίθανο κάποιοι τελικά να παραμείνουν.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version