Ισόπαλο το ντέρμπι

Ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν Πύδνα Κίτρους και Αιγινιακός στο τοπικό ντέρμπι της Πιερίας στο γήπεδο του Βατάν, σε φιλικό που διεξήχθη την Κυριακή (24/8).

Αν και είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, μιας και οι ποδοσφαιριστές είναι ακόμα «μουδιασμένοι» από την προετοιμασία, αμφότεροι έδειξαν πάθος και θέληση, αφήνοντας τις καλύτερες προσδοκίες ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η τυπικά γηπεδούχος, Πύδνα θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη αν «τελείωνε» πιο αποτελεσματικά τις φάσεις που τις παρουσιάστηκαν στο δεύτερο μέρος, ενώ οι «μπλε» ήταν αρκετά διαβασμένοι όσον αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Στο 10ο λεπτό ο Αιγινιακός έκανε το 0-1 χάρη σε τέρμα του Λιόλιου, με τον Τρικαλόπουλο να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 25′, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Τσιλεγκερίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουτζέλης, Λάντι, Τρικαλόπουλος, Όμμα, Τσιούνης, Μακράκης. Έπαιξαν και οι Παυλίδης, Κυπαρίσσης, Κολαξίδης, Τσιόμης, Καθάριος, Γελαδάρης, Λαγδάρης, Μαυρίδης, Σκριβάνος, Δαγκλής.

Αιγινιακός (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Δήμου, Αντωνιάδης,Ζούρκος, Πέντα, Αχαλινόπουλος Κ., Δεμιρτζόγλου, Γκούρτσας. Έπαιξαν ακόμη οι Νικολίτσης, Ίτσιος, Πασαλίδης, Κωστίκος, Ράτκο, Τοπαλίδης, Αχαλινόπουλος Λεων.

Πηγή φωτογραφίας: Pieriasport.blogspot.gr

Exit mobile version