Κούγιας: «Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι»

Ο Αλέξης Κούγιας προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να τοποθετηθεί δημόσια για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό.

Το αφεντικό των «βυσσινί» δήλωσε πως δεν πρόκειται να αφήσει να περάσουν στο έτσι όσα έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό, πετώντας παράλληλα το μπαλάκι των ευθυνών στην Αστυνομία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία»:

«Εγώ δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Ήμουν έτοιμος να πάρω την ομάδα και να φύγω όταν είδα τις πέτρες που μας πετούσαν επί αρκετή ώρα και δεν υπήρχε καμία σύλληψη Βολιώτη πλην ενός ανηλίκου. Θεωρώ ότι δεν προστατευτήκαμε και για αυτά θα κάνω αναφορά στο Αρχηγείο της Αστυνομίας. «Βομβαρδιζόμασταν» διαρκώς με πέτρες ενώ θεωρώ υπερβολικές τις συλλήψεις που έγιναν και σήμερα δυο μέλη του δικηγορικού μου γραφείου θα βρεθούν στο Βόλο για να υπερασπίσουν τους συλληφθέντες.

Θεωρώ ότι δεν ακολουθήθηκε σωστή διαδικασία. Πήγαμε να βοηθήσουμε μια ομάδα να έχει εισπρακτική επιτυχία στην αναμέτρηση και αυτός ήταν και ο λόγος, ο σεβασμός προς τη Νίκη Βόλου που δεν φύγαμε από το γήπεδο. Αυτό που έγινε δεν θα περάσει έτσι… Θα υπάρξει ανακοίνωση και θα ειπωθούν πολλά στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσω αύριο ή μεθαύριο στη Λάρισα».

Exit mobile version