Το ευχαριστώ της Κέρκυρας στους πρώην

Μπορεί οι τρεις ποδοσφαιριστές να μην αγωνίζονται στην Κέρκυρα, ωστόσο οι Φαίακες δεν ξέχασαν την προσφορά τους στο σύλλογο…. Με Δημήτρη Σουάνη η προπόνηση.

Η νησιωτική ομάδα ευχαρίστησε δημόσια τους Στέφανο Σιόντη, Μάρκο Μαρκόφσκι και Κώστα Μανώλα, οι οποίοι έχουν βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ωστόσο το «παρών» στη χθεσινή (26/8) προπόνηση έδωσε ο Δημήτρης Σουάνης.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Μια… extra παρουσία «έκρυβε» η σημερινή (Τετάρτη, 26/8) δουλειά των Φαιάκων, στον Πλάντραφο. Πιο συγκεκριμένα, αυτή του Δημήτρη Σουάνη, ο οποίος φόρεσε τα κυανόλευκα και ακολούθησε το χαλαρό, ατομικό πρόγραμμα όσων δεν αγωνίστηκαν (για οιονδήποτε λόγο) στο εσωτερικό διπλό με την ομάδα Νέων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο έμπειρος επιθετικός υπήρξε βασικό στέλεχος της Κέρκυρας στην προ διετίας πορεία ανόδου στη Super League, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε Λάρισα και Απόλλωνα Σμύρνης.

Πλην του «ξανθού», σε ατομικό αρκέστηκαν οι Κώστας Γεωργακόπουλος και Εμιλιάνο Βίλα (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), αλλά και ο Αλέξανδρος Κόντος που, μετά την παρουσία του στη μονάδα που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, επέστρεψε σε… ποδοσφαιρικούς ρυθμούς. Αντίθετα, απόντες ήταν ο αδειούχος, Αλεκσάνταρ Σόλιτς και οι Ντιμιτρόφσκι και Μακρίδης.

Εξάλλου, με αφορμή (μετά τον Μαρκόφσκι, απ’ τον Παναιτωλικό) την επίσημη ανακοίνωση του Στέφανου Σιόντη από τη Βέροια, η ΠΑΕ θα ήθελε να εκφράσει και προς αυτόν τις θερμές της ευχαριστίες για την προσφορά του στην ομάδα μας και να του ευχηθεί να είναι υγιής και με επιτυχίες στη νέα σελίδα της καριέρας του. Όπως και για τον Μάρκο, η πόρτα της Κέρκυρας θα είναι πάντα ανοικτή…

Σημειώνεται πως, πλην των δύο, παρελθόν απ’ την Κέρκυρα αποτελεί και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα από τον Λεβαδειακό».

Exit mobile version