Αναστασιάδης: Ο Πανσερραϊκός έχει μεγαλύτερο κίνητρο

Για τη δύσκολη έξοδο με το Διγενή Λακκώματος, την προσπάθεια διατήρησης στην κορυφή και την εξελισσόμενη απόπειρα μεταγραφικής ενίσχυσης μίλησε ο τεχνικός των «λιονταριών» στο dokari.gr.

Για την κυριακάτικη δύσκολη έξοδο στο Λάκκωμα, με τον υπολογίσιμο φέτος Διγενή, μίλησε στο dokari.gr ο τεχνικός του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού, Σάκης Αναστασιάδης, τονίζοντας: «Δεν έχουμε επιλογές, με τον Αγροτικό Αστέρα ένα πόντο πίσω μας. Συνηθίσαμε στην πίεση του πρωταθλητισμού, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα για εμάς, πλην της νίκης στο Λάκκωμα. Ένα αποτέλεσμα μας εξυπηρετεί, για να διατηρήσουμε το βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ και να κάνουμε πιο ευχάριστες γιορτές. Ο Διγενής είναι καλή και επιθετική ομάδα, τον είδαμε, αλλά και ο Πανσερραϊκός είναι καλή ομάδα. Έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο συγκριτικά με το Λάκκωμα, άσχετα αν προέρχεται από δυο σερί εντός έδρας ήττες».
Όσο για τη μεταγραφική ενίσχυση; «Πήραμε ήδη τους Γκόγκα και Μπαντοτάκη και περιμένουμε αίσιο τέλος με τους Ντα Κόστα και Τάντιτς. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα. Θέλουμε ενίσχυση, αλλά όχι… εξαλλοσύνες! Δε θα χαλάσουμε τη χημεία μας. Είμαστε πρώτοι παρά τα γνωστά προβλήματα του καλοκαιριού. Γι’ αυτή τη φάση και τηρουμένων των αναλογιών, ίσως είμαστε καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε. Με τις μεταγραφές θα δυναμώσουμε».
Εκτός μάχης για τα «λιοντάρια» την Κυριακή στη Χαλκιδική θα μείνει ο τιμωρημένος Γκάγκας και ο τραυματίας Ασλανίδης, ενώ επανέρχεται ο Κασμερίδης, με το τέταρτο σερί τρίποντο να δείχνει αυτοσκοπός.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version