Επισκέφτηκε ορφανοτροφείο η Δόξα Δράμας

Κίνηση με νόημα από τους «Μαυραετούς» ενόψει εορτών, μοιράζοντας χαρά και δώρα σε μικρά παιδιά. Χωρίς Στόικο κόντρα στον Βατανιακό.

Τις κοινωνικές ευαισθησίες της ξεδίπλωσε η Δόξα, που επισκέφτηκε το ορφανοτροφείο Δράμας, μοιράζοντας χαρά και δώρα στα παιδάκια. Η αισιοδοξία και το χαμόγελο ήρθε στα πρόσωπα των παιδιών, που είδαν δια ζώσης τους παίκτες των «Μαυραετών», οι οποίοι μοίρασαν αγκαλιές, αυτόγραφα, δυο μπάλες με τις υπογραφές τους, αλλά και πολλά δώρα (προσφορά από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ») ενόψει εορτών. Παράλληλα, οι παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη κάλεσαν τους μικρούς φίλους τους στο γήπεδο την Κυριακή με τον Βατανιακό. Όταν τα παιδάκια άνοιξαν τα δώρα, ο Μανόλης Λιαπάκης τα βοήθησε στη συναρμολόγηση των παιχνιδιών, ενώ ο βοηθός προπονητή, Γιώργος Μάλλιος, έκανε… ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης για το επίσημο κανάλι της Δόξας στοyoutube.
Στα αγωνιστικά, από τους Δραμινούς την Κυριακή θα λείψει τελικά ο Σάκης Στόικος (φωτό), αφού ο έμπειρος μέσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και ο Χρήστος Αμανατίδης, που παραμένει τραυματίας. Αντίθετα, διαθέσιμοι είναι οι Κάσσος και Δαύκος, με την ομάδα της ανατολικής Μακεδονίας να θέλει την τρίτη σερί νίκη της.

Exit mobile version