Ο αγιασμός στην Τριγλία Ραφήνας (video)

Χθες (2/9) πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στην Τριγλία Ραφήνας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν το «παρών».

Η ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει: «Παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Βαγγέλη Σολδάτου, πολλών μελών του Δ.Σ. του συλλόγου, του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη, των Αντιδημάρχων κ.κ. Παλπατζή και Μπουρνούς, του προέδρου του ΔΟΠΑΠ κ. Δουβίτσα, σύσσωμων των τμημάτων της Τριγλίας Ραφήνας, των προπονητών και πολλών οπαδών του συλλόγου, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Αφού ο πάτερ Απόστολος τέλεσε τον αγιασμό, επακολούθησε ομιλία του Προέδρου κ. Βαγγέλη Σολφάτου, ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Τριγλία και τους τόνισε ότι πάντα η Τριγλία θα είναι κοντά τους.

Ο Δήμαρχος κ. Πιστικίδης στην σύντομη ομιλία του ευχήθηκε στην Τριγλία Ραφήνας καλή ποδοσφαιρική χρονιά και ότι ο Δήμος θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα.

Μετά το τέλος του αγιασμού ακολούθησε συνάντηση με τους γονείς των τμημάτων Τριγλιάκια, Projunior και Junior, όπου έγινε ομιλία από τον Πρόεδρο κ. Σολδάτο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Κώστα Κοζή, τον τεχνικό διευθυντή υποδομών κ. Ανδρέα Ντερτινή, καθώς και από τους προπονητές των τμημάτων».

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικά στιγμιότυπα από τον χθεσινό αγιασμό…

Exit mobile version