Διλμπέρης: «Θέλουμε μία διάκριση»

Στόχος του Αγροτικού Αστέρα είναι η πρόκριση στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σύμφωνα με τον Παναγιώτη Διλμπέρη, ο οποίος σχολίασε και τα της κλήρωσης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ο Αγροτικός Αστέρας έμαθε σήμερα το πρόγραμμα του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ και τον αντίπαλο του για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία θα διεξαχθεί 8 ή 9 ή 10 Σεπτεμβρίου (η συγκεκριμένη ημερομηνία και οι ώρες θα οριστούν σύντομα).

Στα μισά της ερχόμενης εβδομάδας, οι «πράσινοι» ξεκινούν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, αντιμετωπίζοντας για το Κύπελλο την Καλλιθέα στον Εύοσμο. Ο τεχνικός του Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρης, στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα για το κίνητρο της ομάδας του σε αυτές τις διπλές αναμετρήσεις.

«Θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος. Θα είναι μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για αυτό το σύλλογο. Η Καλλιθέα, βέβαια, είναι ιστορική ομάδα και διαθέτει αξιόλογο ρόστερ. Θα χρειαστεί από εμάς μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και είμαστε προετοιμασμένοι γι’αυτό. Είναι θετικό ότι το πρώτο παιχνίδι θα το δώσουμε στον Εύοσμο, μπροστά στο κοινό μας, από το οποίο θα χρειαστούμε την πολύτιμη συμπαράσταση του»

Στις 27 Σεπτεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ και η κλήρωση καλεί τον Αστέρα να παίξει δύο φορές εκτός έδρας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

«Είναι πάγια άποψη μου ότι δεν υπάρχουν καλές και κακές κληρώσεις. Εμείς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση, ανεξαρτήτως έδρας, ονόματος και δυναμικότητας αντιπάλου, και ακριβώς αυτό θα κάνουμε με αγωνιστική οργάνωση και αποφασιστικότητα», δήλωσε ο τεχνικός των «σταχυοφόρων».

Η ιστορία πάντως αφήνει θετικούς οιωνούς για την πρεμιέρα της Football League ΟΠΑΠ. Την τελευταία φορά που οι «πράσινοι» έπαιξαν στην Καρδίτσα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν το 2008 και κέρδισαν 2-1. Ο Γιώργος Τσουκαλίδης είχε σκοράρει και τα δύο γκολ».

Exit mobile version