Κούγιας: «Η ΑΕΛ πρέπει να τους κερδίζει όλους»

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε την κλήρωση του πρωταθλήματος και κατά πόσο αυτή είναι ευνοϊκή για τη Λάρισα, απευθύνοντας παράλληλα το κάλεσμα στον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αφεντικού των «βυσσινί» στη συχνότητα του «OkRadio»: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που πρέπει να τους κερδίζει όλους. Την πρώτη αγωνιστική θα παίξουμε με μία ομάδα όπως είναι η Λαμία και θα πρέπει να ξεκινήσουμε θετικά αν και ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα που θα μας παίξει στα είκοσι μέτρα. Θα είμαστε συνεπείς στα ραντεβού μας σε όλα τα παιχνίδια και θα διεκδικούμε πάντα τη νίκη όπως αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛ, θέλοντας κάθε αγώνας να είναι μία εκδήλωση για ολόκληρη την κοινωνία της πόλης. Αυτό που θέλω να ζητήσω είναι τη στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια που πάμε να κάνουμε φέτος».

Για την κλήρωση: «Είναι κουτσομπολιά αυτά με καλές και κακές κληρώσεις, όλες οι ομάδες γνωρίζουν ποια είναι η ΑΕΛ και την έχουν παρατηρήσει και στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο με οποιαδήποτε ομάδα».

Exit mobile version