Παναχαϊκή: «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα»

Την ικανοποίηση τους για την αθρόα προσέλευση του κόσμου στην παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν, εξέφρασαν οι άνθρωποι της πατρινής ΠΑΕ.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμαναν «το πρώτο δείγμα γραφής στη νέα σελίδα είναι καλογραμμένο» και πρόσθεσαν πως ο φίλαθλος κόσμος της Πάτρας και οι φορείς της πόλης αγκαλιάζουν την ομάδα.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Το πρώτο δείγμα γραφής είναι πλέον καλογραμμένο στη νέα σελίδα της ομάδας μας. Το βράδυ της Παρασκευής η Πάτρα ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και κατέκλυσε την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αστήρ», όπου παρουσιάστηκαν οι πέντε νέες φανέλες, τα εισιτήρια διαρκείας και τα 20 μεταγραφικά αποκτήματα της αγαπημένης μας ομάδας.

Η αθρόα προσέλευση των προσκεκλημενων κατέδειξε ότι η φίλαθλη Πάτρα και οι φορείς της πόλης όλο και περισσότερο ανοίγουν την αγκαλιά τους στη νέα Παναχαϊκή, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο καινούργιο πρωτάθλημα της Football League.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή η οποία, πέρα από εταιρία, συναισθάνεται τον κοινωνικό της ρόλο, διαβεβαιώνει ότι θα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους φορείς της Πάτρας και το φίλαθλο κόσμο της πόλης, ώστε να υπηρετείται καλύτερα ο αθλητικός, κοινωνικός, πολιτιστικός και παιδαγωγικός χαρακτήρας της εταιρίας μας.

Η διαβεβαίωση ισχύει επίσης και για διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων, ώστε να υποφηλωθεί με εμφατικό τρόπο ότι η Παναχαϊκή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και σημείο αναφοράς της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Στο μεταξύ, με την ευκαιρία της προχθεσινής εκδήλωσης η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους των φορέων και τους φιλάθλους, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, αλλά βέβαια και τους συντελεστές της βραδιάς.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως, αν και έγινε βράδυ το Gala, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται»!

Exit mobile version