Καρνέζης: «Απογοήτευση και εγωισμός»

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική αλλά και για το μέλλον της αναφέρθηκε ο Ορέστης Καρνέζης που εκπροσώπησε τους παίκτες της «γαλανόλευκης» στη συνέντευξη Τύπου.

«Υπάρχει απογοήτευση, εννοείται. Από την άλλη όμως, έχουμε και εγωισμό. Αν κάνουμε κάτι καλό αύριο, ειδικά αν νικήσουμε, θα αποδείξουμε ότι δεν μας αξίζει η τελευταία θέση. Δεν νιώθουμε καλά με αυτό. Θέλουμε να επιστρέψουμε σε καλές εμφανίσεις και νίκες» δήλωσε αρχικά ο διεθνής πορτιέρο και συνέχισε:
«Έχουμε περάσει δύσκολα. Δεν είμαστε καλά ψυχολογικά. Είναι μια μεταβατική περίοδος και χρειάζεται χρόνος. Μακάρι με ένα κουμπάκι να βρίσκαμε τη λύση. Χρειάζεται προσπάθεια και χρόνος απ΄ό,τι φαίνεται. Όλοι προσπαθούμε, δεν μας αρέσει η κατάσταση. Έχει τρία ματς ακόμα, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να προετοιμαστούμε για την ερχόμενη διοργάνωση».

Ο Καρνέζης μίλησε και την μετάβαση από την ομάδα του παρελθόντος, εξηγώντας: «Καινούργια ομάδα είμαστε. Όσοι είχαμε την τύχη και την τιμή να παίξουμε με Κάρα και παιδιά του 2004, ήμασταν τυχεροί, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Όλα στα ποδόσφαιρο έχουν ένα τέλος και μια καινούργια αρχή και αυτό κάνουμε εμείς. Κάθε μετάβαση δεν είναι εύκολη και ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση».

Exit mobile version