Παναχαϊκή: Πάει Ναύπακτο

Το απόγευμα της Δευτέρας η Παναχαϊκή θα αναμετρηθεί στη Ναύπακτο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα του Αστέρα (7/9 20:00).

Ο Δημήτρης Σπανός θέλει να τσεκάρει για ακόμα μία φορά την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του αλλά και να εντοπίσει τυχόν λάθη… ώστε οι «ροσονέρι» να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι ενόψει του «Μαραθωνίου» της Football League.

Η ανακοίνωση: «Φιλική αναμέτρηση με τον Ναυπακτιακό Αστέρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 8 στο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου. Ο coach της ομάδας μας Δημήτρης Σπανός όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος συγκεντρώνει τις σκέψεις του για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Σήμερα αναμένεται να συνεχιστούν οι δοκιμές καθώς, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, ο προπονητής μας ταλαιπωρείται από έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Ο Δημήτρης Σπανός βλέπει καθημερινά τους παίκτες του να τα δίνουν όλα και δυσκολεύεται να φτάσει στην κατάρτιση της βασικής ενδεκάδας για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα αγωνίζεται στην Α’ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και φέτος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’Εθνική».

Exit mobile version