Αγροτικός Αστέρας: Μετακομίζει στο Καβαλάρι (photo)

Έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο στο Ωραιόκαστρο οι «σταχυοφόροι» θα προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Άρη Καβαλαρίου.

Οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και έτσι το συγκρότημα του Ευόσμου θα «χτίζεται» στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Καβαλάρι μέχρι να τελειοποιηθεί το προπονητικό του Ωραιόκαστρου.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Α.Π.Ο. Άρης Καβαλαρίου με αντικείμενο την χρησιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του στο Καβαλάρι.

Για να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές του και ταυτόχρονα για να προστατέψει τον αγωνιστικό χώρο του «Δημήτρης Κοντικάκης», ο Αγροτικός Αστέρας θα χρησιμοποιεί το γήπεδο του Άρη Καβαλαρίου για το διάστημα των επόμενων δύο μηνών, μέχρι δηλαδή να ολοκληρωθεί το νέο προπονητικό κέντρο που χτίζεται στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Μετά από διεξοδική έρευνα και σειρά επαφών, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο των «σταχυοφόρων» κατέληξε σε συμφωνία με τους διοικούντες του Άρη Καβαλαρίου, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για παράγοντες που έχουν πραγματοποιήσει σειρά σημαντικών έργων ανάπτυξης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του συλλόγου του δήμου Λαγκαδά και οι οποίες θα παρέχουν άρτιες συνθήκες προπονήσεων στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα.

Με αφετηρία τη συνεργασία τους για τη χρησιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ο Αγροτικός Αστέρας θα εντάξει στο δίκτυο συνεργατών του τον Άρη Καβαλαρίου, ενισχύοντας με την τεχνογνωσία του το σπουδαίο έργο των παραγόντων της ομάδας του δήμου Λαγκαδά, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων εντυπωσίασαν με τον ενθουσιασμό τους για το ποδόσφαιρο και τη σφοδρή διάθεση τους να συνεχίσουν να προσφέρουν στην κοινωνία και τον αθλητισμό της περιοχής τους».

Exit mobile version