Ο Σάντος στηρίζει Ρονάλντο

Δυσκολεύεται να βρει δίχτυα με τη φανέλα της Πορτογαλίας ο Ρονάλντο και ο Φερνάντο Σάντος έσπευσε να στηρίξει τον ποδοσφαιριστή του.

Με τα… χίλια ζόρια κατάφερε η Πορτογαλία να επικρατήσει της Αλβανίας με 1-0 κάνοντας έτσι αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση και τα τελικά του Euro 2016.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρήκε δίχτυα ξανά και ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας τον στήριξε με τις δηλώσεις του: «Είναι ένας παίκτης που πετυχαίνει 50 γκολ ανά σεζόν οπότε δεν προκαλεί έκπληξη που υπάρχει ανησυχία όταν περνούν μερικά παιχνίδια χωρίς να σκοράρει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έδειξε ένα φανταστικό πνεύμα αυτοθυσίας καθώς πονούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά έδωσε τα πάντα. Θα έρθουν τα γκολ. Μερικές φορές η πίεση και το άγχος παίζουν το ρόλο τους ώστε να μην μπαίνουν τα γκολ, αλλά τα φυλάει για τη σωστή στιγμή».

Για τη συνέχεια των προκριματικών, είπε: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με τη Δανία ως τελικό. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα με τη νίκη μας κόντρα στην Αλβανία αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Παίξαμε καλά απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Αλβανία, με την ομάδα να μη χάνει ποτέ την πίστη της και στο τέλος να φεύγουμε χαρούμενοι».

Πηγή: Onsports.gr

Exit mobile version